Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ)

Λεωφ. Μαραθώνος 69, 19009, Πικέρμι

Χάρτης Εστιατορίου


ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) Πικέρμι

Κατηγορία Εστιατορίου: Ταβέρνες

Ενδεικτικό Κόστος: Έως 30 €

Τηλέφωνο: 2106039240

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.skordatoxani.gr

Κριτικές: 2 | Αγαπημένο: 0

Γεύση:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (3)

Ποιότητα:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (3.25)

Ποσότητα:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (3.5)

Περιβάλλον:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (1.25)

Service:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (4)

Τιμή/Απόδοση:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (2.25)

Σύνολο:Βαθμολογία εστιατορίου ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ) (2.88)


2

Κριτικές για το ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΧΑΝΙ (ΤΟΥ)

Φωτογραφία μέλους heliotypon

heliotypon
3 κριτικές

25 Οκτωβρίου, 2012 20:43:58

Μπορείς να την επεξεργαστείς οποιαδήποτε στιγμή.

Το θυμόμουν από τα (πολύ) παλιά, όταν η περιοχή ήταν αγροτική και όχι γεμάτη από "πολυτελή" εμπορικά κέντρα και πολυκατοικίες. Απογοητεύτηκα που ο (επάνω) χώρος έμοιαζε με μπαρ ακαλαίσθητου ξενοδοχείου 3 αστέρων! Τίποτε δεν θύμιζε την αγροτική καταγωγή του μαγαζιού! Αλουμινένια κουφώματα, "κυριλέ" επίπλωση, φώτα σποτ, καθίσματα αναπαυτικά μεν, αλλά ταπετσαρισμένα με βελούδο ιμιτασιόν. Τραπέζια χωρίς κάποιο υφασμάτινο τραπεζομάντηλο, μόνο με το κλασσικό χάρτινο pad που βρίσκεις στις μπυραρίες και στα αμερικανοειδή μαγαζιά τύπου "stake house". Κλασσικός άνοστος "μοντέρνος" διάκοσμος, ψυχρός που σου κόβει την όρεξη.

Το ισόγειο κι αυτό ψυχρό, με ενοχλητικό φωτισμό, χωρίς ίχνος από αγροτική αισθητική.

Περιοριστήκαμε στα ορεκτικά, μιά και αυτά μπορούν να χορτάσουν άνετα δύο άτομα. Δεν ήταν άσκημα, αλλά ούτε και τρελλαθήκαμε. Πολύ καλά τα δύο dip, αλλά το ψωμί απογοήτευση! Σήμερα που υπάρχουν τόσοι φούρνοι με εξαιρετικές ποιότητες ψωμιού (ο Βενέτης είναι κάπου εκεί κοντά) είναι απαρέδεκτο να σερβίρεις "ελαστικό" κατάλευκο ψωμί της σειράς! Καλά τα μανιτάρια πανέ, αλλά δεν μου φάνηκαν για πανέ. Μάλλον βουτηγμένα σε χυλό ήσαν, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Παραγγείλαμε και πατάτες τηγανητές οι οποίες ήσαν μισοτηγανισμένες. Παρ' όλο που τους το αναφέραμε δεν τις αφαίρεσαν από τον λογαριασμό.

Από τα μαγειρευτά είχαν μόνο κατσίκι που δεν επιθυμούσαμε να πάρουμε κι έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε κάποιο ειδικό πιάτο. Η χωριάτικη σαλάτα εντελώς κλασσική, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Το χύμα (λευκό) κρασί χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά ούτε και "ξύδι".

Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και ο σερβιτόρος πρόθυμος και ευγενικότατος.

Νομίζω το μαγαζί χρειάζεται γεναίο lifting προς την κατεύθυνση του αγροτικού, όπου φυσιολογικά ανήκε όταν οι περασμένες γενιές είχαν το κουμάντο. Η εξέλιξη προς "κυριλέ" κατευθύνσεις δεν είναι, κατ' ανάγκην, βελτιωτική αν και στοιχίζει πολύ πιο ακριβά. Ψάθες, καλαμωτές, λίγο ξύλο και μερικά παλιά σκεύη και εργαλεία, σε συνδυασμό με αυτοσχέδια φωτιστικά από φυσικά υλικά θα μετραμόρφωναν τον χώρο και τη διάθεση του πελάτη! Και, επί τέλους, όταν επιγράφεσαι "χάνι" ο πελάτης περιμένει κάτι κοντινότερο στην ταμπέλα παρά στο ξενοδοχείο 3 αστέρων της πλατείας Βάθη...

Τιμές όχι παράλογες.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (2.92) αστέρια. Έβαλα 2.5 στην γεύση, 3 στην ποιότητα, 4 στην ποσότητα, 0.5 στο περιβάλλον, 5 στο service και 2.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους tragio

tragio
98 κριτικές

02 Απριλίου, 2011 12:37:38

Ωραίο περιβάλλον, πιο μοντέρνο και πιο κυριλέ από ότι περίμενα, για ένα εστιατόριο που έχει κλείσει παραπάνω από 100 χρόνια ζωής. Νορμάλ οι γεύσεις του, τα ψητά του όχι κάτι ιδιαίτερο. Ειδικεύεται κυρίως στο "κυνήγι".
Δοκίμασα αγριογούρουνο κρασάτο και πραγματικά ήταν πολύ νόστιμο και μαλακό κρέας. Οι τιμές του ψιλοακριβές μου φάνηκαν. Πρόβλημα parking τόσο μακριά από το κέντρο δεν θα αντιμετώπίσετε.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (2.83) αστέρια. Έβαλα 3.5 στην γεύση, 3.5 στην ποιότητα, 3 στην ποσότητα, 2 στο περιβάλλον, 3 στο service και 2 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική