Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

Κριτικές Μέλους yiannis_e

 1 2 > 

Βαθμ/για4.25
blog post image

TAMARIND, THAI KITCHENΒαθμολογία εστιατορίου TAMARIND, THAI KITCHEN

Κεραμεικού 51, 10436, Μεταξουργείο

15 Νοεμβρίου, 2013 14:37:11

Ο χώρος είναι χαριτωμένος και φιλικός και η ατμόσφαιρα άνετη. Οι γεύσεις εξευρωπαϊσμένα εξωτικές, ώστε να ταιριάζουν στους Δυτικούς ουρανίσκους. Ξεχώρισα το Burma chicken, τις γαρίδες tempura αλλά και αυτές με chilli basil. Στο δια ταύτα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να φας ιδιαίτερες γεύσεις χωρίς να τις χρυσοπληρώσεις- αφού η «λυπητερή» έρχεται γύρω στο 20άρικο το κεφάλι. Πολύ ταιριαστό και στην γενικώς hipster αυτή γειτονιά.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.25) αστέρια.

Βαθμ/για4.39
blog post image

MY PLATEΒαθμολογία εστιατορίου MY PLATE

Περσεφόνης 43, 11854, Γκάζι

15 Νοεμβρίου, 2013 13:26:24

Θα μπορούσε να είναι υπόδειγμα εξέλιξης της παραδοσιακής ταβέρνας, αφού προσφέρει αναβαθμισμένο, σύγχρονο περιβάλλον, επίσης αναβαθμισμένες γεύσεις, αλλά και καλές τιμές. Το μενού προσφέρει πολλές επιλογές. Μου άρεσε που στα πρώτα υπήρχαν και κάποια μη συνηθισμένα υλικά όπως το ψητό μαστέλο και η πικάντικη γραβιέρα στη σαλάτα. Από τα κυρίως πήραμε την ποικιλία κρεατικών, που ήταν όλα ένα κι ένα και εξτρά μια σαλτσούλα με πάπρικα. Μαζί με τρεις μεγάλες μπύρες, η «λυπητερή» ήρθε κάνα 12έυρω το άτομο, ενώ σκάσαμε κυριολεκτικά.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.5) αστέρια.

Βαθμ/για4.03
blog post image

ΚΟΛΛΙΑΣ (Π. ΦΑΛΗΡΟ)Βαθμολογία εστιατορίου ΚΟΛΛΙΑΣ (Π. ΦΑΛΗΡΟ)

Λεωφ. Συγγρού 303 & Δημοσθένους, 17564, Παλαιό Φάληρο

16 Οκτωβρίου, 2013 15:47:30

Το σουξέ του «Κόλλια» συνεχίζεται, μάλλον αμείωτο, και στη λεωφ. Συγγρού. Το περιβάλλον είναι πιο μοντέρνο, πιο clean cut (και άρα πιο ευχάριστο κατ’ εμέ), όμως η ποιότητα παραμένει απαράλλακτη, το ίδιο και το αδιαχώρητο που παρατηρείται από τον κόσμο (Κυριακή μεσημέρι). Top ήταν όπως πάντα το «διάσημο» ψάρι στο αλάτι, ενώ τα μεζεδάκια είχαν ελαφρώς ανανεωθεί. Μου άρεσε ιδιαίτερα το καρπάτσιο από τσιπούρα-νομίζω είναι καινούργιο entry. Το κερασμένο παγωτό στο τέλος, επισφράγισε ένα πολύ καλό γεύμα. Σημειώνω επίσης ότι οι τιμές έχουν χαμηλώσει λιγάκι και το προσωπικό βάζει τα δυνατά του και κάτω από αντίξοες συνθήκες (επαναλαμβάνω, ήταν Κυριακή μεσημέρι).

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.42) αστέρια.

 1 2 >