Το PARS σας ταξιδεύει στην Περσία μέσω των αυθεντικών περσικών γεύσεων καθώς και τον ιδιαίτερο διακοσμημένο χώρο!Τα κεμπάμπ μας είναι ιδιαίτερα και θα τα λατρέψετε καθώς και όλα τα πιάτα μας. Η περσική κουζίνα δεν είναι πικάντικη, στο μενού όμως υπάρχουν 2 πικάντικα πιάτα: το λαχματζούν ( το οποίο μπορεί να έρθει και χωρίς καυτερή πιπεριά) και το κεμπάμπ σάμπζ.Σερβίρουμε ΝΑΡΓΙΛΕ με πολλές και διαφορετικές γεύσεις καθώς…
Ίσως για τους περισσότερους είναι μια άγνωστη λέξη…για τους επιστήμονες πάλι είναι πολύ γνωστή εδώ και χρόνια. Το ακρυλαμίδιο είναι μια χημική ένωση που παράγεται σε τροφές που περιέχουν άμυλο όταν αυτές μαγειρεύονται, ψήνονται ή τηγανίζονται σε υψηλές θερμοκρασίες (120-150 C). Με απλή χημεία, η αντίδραση που δίνει το χαρακτηριστικό χρώμα στα ψητά φαγητά (πχ το καφέ χρώμα του ψημένου…
Το έχουμε πει και το ξαναλέμε…οι Έλληνες αν αξιοποιήσουν σωστά τον πλούσιο πρωτογενή τομέα μπορούν να κάνουν πολλά και καλά! Έτσι ήρθε και η μικροζυθοποιία από τις Σέρρες «Siris MicroBrewery». Με όπλα το μεράκι φίλων και συνεργατών home brewers (όπως δηλώνουν στο site τους) και την υποστήριξη ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού που πρώτη φορά μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται σε μικροζυθοποιείο, προσφέρουν…
“Λύσσα” ‘έχει προκαλέσει το νέο trend στην μαγειρική και στην διατροφή το αλάτι των Ιμαλάιων. Είναι ένας τύπος ορυκτού αλατιού που συλλέγεται κυρίως από το Πακιστάν και τις γύρω περιοχές. Είναι ιδιαίτερα όμορφο αφού έχει χρώμα ροζ και ως τώρα το βρίσκαμε κυρίως σε κάτι τύπου διακοσμητικά φωτιστικά! Τώρα τελευταία έχει προωθηθεί ως ένα αλάτι που κάνει θαύματα! Ρίχνει την…