Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

Όροι χρήσης

1.Γενικά

Το Athens Menu σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται τη συνεχή και αδιάλειπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες του. Το περιεχόμενο των παραγράφων που ακολουθούν δεν περιορίζεται από τον τίτλο τους. Οι υπηρεσίες που περιγράφονται και αναφέρονται στο παρόν προσφέρονται από την ιστοσελίδα  www.AthensMenu.gr.


2. Πνευματικά δικαιώματα.

Τα πνευματικά δικαιώματα του Athensmenu.gr ανήκουν στους ιδιοκτήτες του και προστατεύονται από το νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, ολική, μερική του περιεχομένου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του εκδότη.


3. Όροι χρήσης

To Athens Menu διατηρεί αποκλειστικά το δικαίωμα τροποποίησης των παρακάτω όρων χρήσης. Δεν υποχρεούται δε να προβεί σε οποιαδήποτε προηγούμενη ειδοποίηση σε μέλη, χρήστες  ή συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των χρηστών και των εγγεγραμμένων μελών του Athens Menu αποτελεί η αποδοχή των κατωτέρω όρων χρήσης. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε εκ των όρων αυτών το Athens Menu διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού χρηστών ή διαγραφής μελών του.


4. Περιορισμός Ευθύνης
 

To Athens Menu δεν είναι σε καμία περίπτωση αρμόδιο για την ποιότητα των αγαθών ή των υπηρεσιών που προσφέρονται από τα εμπορικά μέλη του (καταστήματα φαγητού). To Athens Menu δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή ορθότητα οποιασδήποτε κριτικής των μελών του, ούτε για οποιαδήποτε ζημιά, χαμένο εισόδημα ή οικονομική απώλεια οποιουδήποτε τρίτου προκληθεί από τις πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.athensmenu.gr. To Athens Menu ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.athensmenu.gr. Οι χρήστες ή μέλη του “site” παροτρύνονται να ειδοποιούν τους διαχειριστές του Athens menu για τυχόν παραλείψεις ή αλλαγές στα στοιχεία των εστιατορίων που έχουν αναρτηθεί.

5. Προσωπικά Στοιχεία

Η ευθύνη για την ακρίβεια τόσο των προσωπικών στοιχείων όσο και των πληροφοριών/κριτικών βαρύνει αποκλειστικά τον παρέχοντα αυτά. Τα προσωπικά στοιχεία και το περιεχόμενο πληροφοριών δεν πρέπει να είναι ψευδή, ή παραπλανητικά, δεν πρέπει να παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δεν πρέπει να είναι δυσφημιστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά. Πληροφορίες που περιλαμβάνουν ύβρεις, αναφορές εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών μειονοτήτων, ομάδων πληθυσμού και φυλετικών χαρακτηριστικών θα διαγράφονται.

6. Περιορισμοί χρήσης

Η χρήση της υπηρεσίας του Athens Menu πρέπει να είναι σύμφωνη με τους όρους χρήσης. Δεν είναι επιτρεπτή η χρήση οποιασδήποτε μεθόδου παρακολούθησης ή αντιγραφής μέρους ή συνόλου του περιεχομένου ή της λειτουργίας του Athens Menu χωρίς προηγούμενη γραπτή εξουσιοδότηση. Οι χρήστες, επισκέπτες ή τα μέλη του «site» είναι σύμφωνα πως δεν θα χρησιμοποιήσουν κανένα πρόγραμμα ή άλλη μέθοδο παρέμβασης στον μηχανισμό λειτουργίας του Athens Menu.

7. Αξιολογήσεις Καταστημάτων
To Athens Menu παρέχει σύστημα αξιολογήσεων, μέσω του οποίου τα μέλη του μπορούν να βαθμολογούν και να σχολιάζουν την ποιότητα του φαγητού, των υπηρεσιών, την γεύση, το περιβάλλον και την τιμή/ποιότητα. Οι χρήστες του Athens Menu προκειμένου να κάνουν αξιολόγηση σε κάποιο κατάστημα θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι. Απαγορεύεται κάθε δράση που υποσκάπτει την φερεγγυότητα και το κύρος του συστήματος αξιολογήσεων. Αξιολογήσεις που περιέχουν υβριστικά ή παραπλανητικά σχόλια διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση κατόπιν καταγγελίας ή εντοπισμού τους από τους διαχειριστές του Athens Menu. Διαγράφονται επίσης χρήστες σε κάθε περίπτωση που υπάρχει βάσιμη υποψία ότι οι κινήσεις, μέσω του site, μπορεί να έχουν νομικές κυρώσεις, ή άλλες συνέπειες σε βάρος των χρηστών ή/ και των λοιπών μελών ή του Athens Menu.

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
H διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη, χρήστη ή και των μελών του Athens Menu υπόκειται στους όρους χρήσης. Εάν κάποιο μέλος /χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που αναφέρονται στους όρους χρήσης, οφείλει να σταματήσει την περιήγηση και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Athens Menu. Το Athens Menu είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων για στατιστικούς, οικονομικούς, προωθητικούς λόγους και για να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

9. Εξωτερικοί σύνδεσμοι ( Links/ Banners)

Το Athens Menu εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (links), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες ή εταιρείες. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για επιπλέον πληροφορίες και το Athens Menu δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια αυτών των  δικτυακών τόπων.