Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

TONY BONANNO

Παπαναστασίου 63 (πρώην Βασ. Παύλου), 18533, Καστέλα

Χάρτης Εστιατορίου


TONY BONANNO Καστέλα

Κατηγορία Εστιατορίου: Ιταλική κουζίνα

Ενδεικτικό Κόστος: Έως 50 €

Τηλέφωνο: 2104111901

Email: Μη διαθέσιμο

Ιστοσελίδα: Μη διαθέσιμο

Κριτικές: 11 | Αγαπημένο: 0

Γεύση:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (2.59)

Ποιότητα:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (2.36)

Ποσότητα:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (3.14)

Περιβάλλον:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (3.23)

Service:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (2.64)

Τιμή/Απόδοση:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (1.77)

Σύνολο:Βαθμολογία εστιατορίου TONY BONANNO (2.62)


11

Κριτικές για το TONY BONANNO

 1 2 3 >  Τελευταία

Φωτογραφία μέλους hristinab

hristinab
91 κριτικές

21 Μαϊου, 2013 15:09:19

Προειδοποιώ από την αρχή ότι η κριτική μου αφορά επίσκεψη που έγινε πέρσι τη Σαρακοστή, αλλά η εντύπωση που μου έχει μείνει είναι τόσο έντονη, που νιώθω ότι πρέπει να προειδοποιήσω τους πάντες ακόμα και τώρα.

Τα ιταλικά εστιατόρια είναι μια από τις πρώτες μας επιλογές τη Σαρακοστή, λόγω αποχής από το κρέας. Το συγκεκριμένο εστιατόριο μας είχε προταθεί από γνωστό και το επισκεφτήκαμε, χωρίς κράτηση, μια καθημερινή βράδυ.

Μπαίνοντας, δε μας υποδέχτηκε κανείς. Το μαγαζί ήταν σκοτεινό (από στυλ, ο φωτισμός προερχόταν μόνο από κεριά) και αποφασίσαμε από μόνοι μας να ανέβουμε στον πάνω όροφο. Μια εντελώς κακοδιάθετη νεαρή σερβιτόρα μας έδειξε ένα τραπέζι για δύο, δίπλα στο παράθυρο που είχε να ξεσκονιστεί από τα εγκαίνια, μας έδωσε τους καταλόγους και μας έφερε εμφιαλωμένο νερό (το οποίο επιστρέψαμε) και ως "καλωσόρισμα" σούπα από ζωμό πανσέτας. Ο φίλος μου της εξήγησε ότι "νηστεύουμε το κρέας" και εκείνη απάντησε "Εσείς μπορεί. Η κυρία όμως;". Κοιταχτήκαμε με ένα βλέμμα "wtf? " -- ο πληθυντικός αναφέρεται σε περισσότερα από ένα άτομα -- αλλά είπαμε να είμαστε ευγενικοί, οπότε, για να καταλάβει ακριβώς τι εννοούσαμε, της διευκρινίσαμε ότι ναι, έκπληξη, και η κυρία νηστεύει το κρέας! Η κοπελιά μάζεψε τα φλιτζάνια της σούπας ξινισμένη και -- εδώ είναι το απίστευτο κλου! -- σχολίασε αρκετά δυνατά ώστε να την ακούσουμε "Να δω τι θα βρείτε να παραγγείλετε"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανονικά, αυτό θα έπρεπε να είναι η ατάκα που θα μας έκανε να εξαφανιστούμε στη στιγμή, αλλά αποφασίσαμε να ζήσουμε την εμπειρία ολοκληρωμένη. Όταν, λοιπόν, η σερβιτόρα επέστρεψε για την παραγγελία, αρχικά τη ρώτησα αν μπορούσα να σβήσω το κερί που ήταν δίπλα μου, στο περβάζι του παραθύρου με τις αράχνες, γιατί τρεμόπαιζε από το αεράκι σαν φωτορυθμικό ντισκοτέκ και με ενοχλούσε τρομερά. Το έσβησα, λοιπόν, παραγγείλαμε, αλλά μετά ανακάλυψα ότι, επειδή δεν υπήρχε άλλος φωτισμός, δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου. Έτσι, όταν επέστρεψε με το ορεκτικό, της ζήτησα να το ξανανάψει. "Μα, εσείς ζητήσατε να το σβήσετε" απάντησε η αναιδής κοπελιά. "Και τώρα σας ζητάω να το ξανανάψετε, γιατί δε βλέπω τίποτα", της απάντησα, θαυμάζοντας την αυτοσυγκράτησή μου.

Και πάμε στο φαγητό. Ορεκτικό: μπρουσκέτες. Ναι, ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ήταν ό,τι χειρότερο έχουν ανεχτεί ποτέ οι γευστικοί μου κάλυκες -- κι αυτό περιλαμβάνει πρώτες φοιτητικές προσπάθειες μαγειρικής. Ήταν εντελως καμένες, μαύρες, πίσσα, τις ξύναμε με το μαχαίρι για να φύγει το κάψιμο, με αηδιαστική ζαχαρωμένη ντομάτα και ούτε δείγμα αρτύματος. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί τις φάγαμε, γιατί δεν τις επιστρέψαμε (μάλλον επειδή έκαναν 3 τέρμινα για να έρθουν και ποιος περίμενε άλλο τόσο) και γιατί τις πληρώσαμε...

Τα ζυμαρικά που πήραμε δεν τα θυμάμαι καθόλου, πέραν του ότι ήταν με λαχανικά και παραβρασμένα.

Περιμένοντας τα πιάτα μας, χαζεύαμε το χώρο (όσο μας επέτρεπε ο φωτισμός): δηλαδή τα δύο τραπέζια δίπλα μας (είναι μικρός και στενός ο πάνω όροφος) και την ανοιχτή κουζίνα στον κάτω όροφο, η οποία ήταν τόσο μικρή, που ο ομολογουμένως ευτραφής σεφ δεν είχε χώρο να κινηθεί, παρά γύριζε μόνο γύρω από τον άξονά του, παλεύοντας με τις κατσαρόλες.

Απέναντί μας, κολλητά στον τοίχο και κάτω από την πινακίδα "Απαγορεύεται το κάπνισμα", η κυρία του ζευγαριού άναψε τσιγάρο. Πάνω που σκεφτόμουν ότι δεν έχει μείνει τίποτα άλλο που να μπορεί να πάει στραβά... (Χα! Αισιόδοξη! ) Το αναφέρω στη σερβιτόρα, όταν της ζητάμε το λογαριασμό (είμαστε τόσο ευγενείς, που πληρώσαμε για τα σκουπίδια που μας σέρβιραν). Η απάντησή της ήταν για σεμινάριο: "Η απαγόρευση είναι προαιρετική (!!!), μπορεί κάποιος να καπνίσει, εκτός κι αν διαμαρτυρηθεί άλλος πελάτης". Ε, να 'μαι λοιπόν, διαμαρτύρομαι εγώ! Πάλι καλά που η κυρία έσβησε το τσιγάρο.

Φύγαμε και πάλι μέσα στο μισοσκόταδο, χωρίς να μας ξεπροβοδίσει κανείς. Ειλικρινά απορώ που το απαράδεκτο αυτό μαγαζί δεν έχει κλείσει ακόμα.

Αίσχος.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (0.75) αστέρια. Έβαλα 0.5 στην γεύση, 0.5 στην ποιότητα, 2 στην ποσότητα, 0.5 στο περιβάλλον, 0.5 στο service και 0.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους pankon

pankon
45 κριτικές

22 Μαϊου, 2012 23:28:32

Το καλοκαίρι στο μπαλκονάκι έχει καταπληκτική πανοραμική θέα το μικρολίμανο!!!
Γενικά η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι προς το κυριλέ!!! Βέβαια προσπαθούν να το επιτύχουν με λάθος τρόπο. Το να βάλεις ακριβές τιμές στα πιάτα του καταλόγου δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι το φαγητό είναι ποιοτικό και ιδιαίτερο.
Σχολιάζοντας τις γεύσεις που δοκιμάσαμε θα σταθώ ιδιαίτερα σε μια αποτυχημένη καρμπονάρα. Τα υπόλοιπα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν απλά μέτρια, με κακή σχέση τιμής-ποιότητας.
Το προσωπικό ήταν ευγενικό αλλά επιτηδευμένο. Οι τιμές υπερβολικές!!!
Μόνο για τη θέα θα άξιζε μία επίσκεψη.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (2.5) αστέρια. Έβαλα 2.5 στην γεύση, 2.5 στην ποιότητα, 2.5 στην ποσότητα, 3.5 στο περιβάλλον, 2.5 στο service και 1.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους πειναλεων

πειναλεων
11 κριτικές

05 Σεπτεμβρίου, 2011 11:04:46

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου πονταρει σε τρία χαρακτηριστικα του μαγαζιού του την θέα το ας πουμε εξεζητημένο σέρβις και την ιταλική κουζίνα πονταρισμα όμως που μάλλον είναι χαμένο.

Δεν εξηγούνται αλλιως τα εξωφρενικος υπερτιμημένα πιατα του καταλογου.
Πήγαμε κυριακη βραδύ, οντως πριν καθίσουμε το σημειο φαινοταν ειδυλλιακο πολλα υποσχόμενο για μια ρομαντικη βραδιά, μετά τα πρωτα λεπτα στο τραπεζι καταλάβαμε οτι το σημείο προσφέρει μονο θέα στο μικρολίμανο και τίποτα αλλο ,τα τραπέζια ειναι δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο με αποτέλεσμα πολυ κίνηση απο ιχ και λεωφορεία με οτι αυτό συνεπάγεται ( θόρυβο,καυσαέριο) φαντάζομαι ότι βραδύ παρασκευής ή σαββάτου θα νομίζεις ότι δουλεύεις στα διόδια.
Το σερβις ήταν καλό και γρήγορο και η ποικιλία του καταλόγου επαρκής ,η βραδιά ξεκίνησε με την ανάγνωση του καταλόγου και τον εντυπωσιασμό μας από τις τιμές που θύμιζαν ελλάδα προ κρίσης ,παρόλα αυτά η πρώτη σκέψη ήταν ΄΄για να τα έχει τόσο δεν μπορεί θα αξίζει΄΄ έτσι παραγγείλαμε μπρουσκέτες μια σαλάτα καίσαρα, πέννες μπολονέζ και 2 αναψυκτικά και για το τέλος τζιζκεικ σοκολάτα.

Οταν ήρθαν οι μπρουσκέτες το γέλιο βρηκε την θέση του στο τραπέζι μας, επρόκειτο για 4 κομματια ψωμί καψαλισμένα κακην κακώς ,σε τοστιερα μάλλον, με λιγη ντοματα και απο μιση κουταλία τυρί ρικότα σε κάθε μία κα΄τι που ο καθένας δηλαδή το φτίαχνει στο σπίτι του με μηδενικό κόστος στον κυριο bonanno όμως αυτό το πληρώνεις 8 ευρώ!! Η σαλάτα αν και αντι για κρουτον ειχε φρυγανια (δεν ξερω αν την φτίαχνουν ετσι οι φιλοι μας οι ιταλοι) ήταν ομολογουμένος καλη 12 € και οι πεννες καλές αλλα οχι και τόσο καλες για 13€ το γλυκο ηταν και αυτο καλο αλλα απο το τζιζκεικ απουσιαζε εκεινη την ημερα το τζιζ 6,50€ συνολο 48,50€.
Ο λογαριασμος ήρθε σε καρτελακι που απεξω ειχε εναν τυπο με πολυβολο σημαδι οτι ο κυριος bonanno γνωρίζει τι ειδους ληστεία γινεται στο μαφιοζικο μαγαζί του μπουρμπουαρ ουτε στα ονειρα τους.
Γενικά για μια φορά ισως και να ειναι καλό για μια (1) όμως.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (2.25) αστέρια. Έβαλα 2.5 στην γεύση, 2 στην ποιότητα, 3 στην ποσότητα, 2.5 στο περιβάλλον, 3 στο service και 0.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

 1 2 3 >  Τελευταία