Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

KEBABGEE

Παπάγου 5 & Λ. Πεντέλης 8, 15234, Χαλάνδρι

Χάρτης Εστιατορίου


KEBABGEE Χαλάνδρι

Κατηγορία Εστιατορίου: Πολίτικη κουζίνα

Ενδεικτικό Κόστος:

Τηλέφωνο: 210 6800134

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.kebabgee.gr

Κριτικές: 11 | Αγαπημένο: 2

Γεύση:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (3.14)

Ποιότητα:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (3.09)

Ποσότητα:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (3.18)

Περιβάλλον:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (3)

Service:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (2.59)

Τιμή/Απόδοση:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (2.82)

Σύνολο:Βαθμολογία εστιατορίου KEBABGEE (2.97)


11

Κριτικές για το KEBABGEE

 1 2 3 >  Τελευταία

Φωτογραφία μέλους costis

costis
1 κριτικές

31 Δεκεμβρίου, 2012 18:03:11

Είχα δύο κουπόνια (2 άτομα το κάθε ένα) για το μαγαζί αυτό και τους πήρα τηλέφωνο το απόγευμα της Κυριακής 30/12 ρωτώντας αν υπάρχει διαθεσιμότητα για το βράδυ. Απάντησαν ότι ναι και έτσι πήγαμε (είμασταν 5 άτομα αντί 4, αλλά αυτό το κάνουμε παντού όπου πάμε με κουπόνια και πληρώνουμε τη διαφορά). Σύμφωνα με το deal η παραγγελία ήταν ελεύθερη από τον κατάλογο. Φτάσαμε στις 9:30 μ.μ., και αφού παραγγείλαμε, μας δήλωσαν ότι εκτός από κυρίως πιάτα, φέτα και ορισμένες σαλάτες δε μπορούσαν να ικανοποιήσουν την παραγγελία μας (με εξαίρεση 4 φάλαφελ που είχαν απομείνει καθώς κι ένα πιάτο χούμους), διότι από το μεσημέρι είχαν εξαντληθεί τα πάντα. Αυτό σήμαινε ότι περίπου 40 ευρώ από τα 80 των κουπονιών δε μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Χρειάστηκε να επισημάνω τον παραλογισμό προκειμένου να δεχτούν να συμπεριλάβουν το 5ο κυρίως πιάτο στο κουπόνι, στη θέση αυτών που δεν διέθεταν για να φέρουν. Τα πιάτα έφτασαν ακριβώς 95 λεπτά αφού δόθηκε η παραγγελία και αφού πρώτα είχαν σερβιριστεί όλα τα άλλα τραπέζια (υποθέτω χωρίς κουπόνια). Στο τέλος, προκειμένου να συμπληρωθεί το ποσόν των κουπονιών έγιναν απίστευτες αλχημείες. Μια φέτα, από 3 ευρώ ανατιμήθηκε στα 6. Δύο κομμένες πίττες που ήρθαν αντί για ψωμί κοστολογήθηκαν στα 5 Ευρώ!! Το κέρασμα στο τέλος (8 λουκουμάδες που δεν παραγγείλαμε--αυτό δε σημαίνει κέρασμα;) κοστολογήθηκε(!) και μάλιστα στα 12 Ευρώ, τη στιγμή που η αναρτημένη πινακίδα έλεγε 2,50 ευρώ η μερίδα. Αλλά, το αποκορύφωμα ήταν όταν ζήτησα απόδειξη. Χρειάστηκε να πάρουν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη (!) ο οποίος θύμωσε και μίλησε προσβλητικά στο τηλέφωνο (του τόκλεισα και επίσης σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι έκαναν ότι μπορούσαν, με ευχές κ.λπ. για τον καινούργιο χρόνο, για να απαλύνουν τις εντυπώσεις). Απίστευτες καταστάσεις, στα καλά καθούμενα, και μάλιστα όταν τους αντιμετώπισα με απόλυτη ευγένεια!!!

Από πλευράς ποιότητας, αυτά που βρήκαμε και φάγαμε, όταν τέλος πάντων τα φάγαμε, ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια, αλλά όχι από τα μέρη που τα θυμάσαι για να τα ξαναεπισκεφθείς. Από πλευράς ποσότητας, οι μερίδες ήταν μικρές με δύο κεμπάπ στην μερίδα (τυλιχτά έρχεται μεγαλύτερη ποσότητα σε φτηνότερη τιμή). Η σαλάτα η επονομαζόμενη "ντάκος" δεν ήταν αυτό που στην Κρήτη (ή στις Κρητικές ταβέρνες) λέμε "ντάκο" και δεν άξιζε τον κόπο. Η σαλάτα του Καίσαρα ήταν ΟΚ.

Ο χώρος ήταν μακρόστενος με τζαμαρία και αιρ-κοντίσιον που έπεφτε πάνω μας. Σε έναν μαυροπίνακα υπήρχαν κάτι Χριστουγεννιάτικες ευχές γραμμένες με κιμωλία. Υπήρχαν κρυμμένα σκαλοπατάκια ύψους 5 εκατοστών πολύ επικίνδυνα για όποιον δεν τα γνωρίζει, σε ένα από τα οποία επίσης μπλέχτηκε η καρέκλα μου και με ακροβατικές κινήσεις κατάφερα να μην πέσω.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (0.92) αστέρια. Έβαλα 1.5 στην γεύση, 1.5 στην ποιότητα, 1 στην ποσότητα, 0.5 στο περιβάλλον, 0.5 στο service και 0.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

02 Ιανουαρίου, 2013 13:01:41

Καλά κάνεις και τα γράφεις costis, για να προφυλασσόμαστε και οι υπόλοιποι. Για την ακρίβεια, ήμουν έτοιμη να αγοράσω κουπόνι για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά, φυσικά δεν θα το κάνω. Αγοράζω κουπόνια εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω συναντήσει ούτε κακές συμπεριφορές, ούτε και ιδιαίτερα κακά μαγαζιά, με εξαίρεση το DA LUZ που πήγα στις αρχές του προηγούμενου μήνα και είχα γράψει κιόλας κριτική. Αντίθετα πήγα στο πολίτικο "Bereket" και ήταν πολύ καλό!

02 Ιανουαρίου, 2013 13:04:56

Και να σου πω και κάτι; για το θέμα της απόδειξης, θα σου έλεγα να μην πληρώσεις. Από τη στιγμή όμως που ήταν ήδη πληρωμένο, χωρίς πολλά λόγια έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία κι εκείνη να επικοινωνούσε με το σδοε. Κάποια στιγμή οι πολίτες αυτής της χώρας θα πρέπει να ξεμπροστιάζουμε τα "λαμόγια" που μας πίνουν το αίμα. Αυτό θα κάνω αν μου συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Αυτά, καλή χρονιά.

02 Ιανουαρίου, 2013 16:03:54

Ευχαριστώ για την υποστήριξη maratavara.

Τώρα, σχετικά με τις αποδείξεις όταν αγοράζεις με κουπόνια. Σπανιότατα το μαγαζί προσκομίζει απόδειξη για το ποσό που πλήρωσε ο πελάτης στο κουπόνι (να αναφέρω ονομαστικά, ως φωτεινή εξαίρεση το "Λιαστές Ντομάτες" και το Santa Fe στο Χαλάνδρι). Αν τους ρωτήσεις, λένε ότι οφείλει να σου δώσει απόδειξη η εταιρία που εκδίδει το κουπόνι. Αυτό είναι ΚΑΘΑΡΟ ΨΕΜΑ. Πήρα τηλέφωνο παλιότερα την Groupon και ρώτησα. Μου εξήγησαν ότι αυτοί εκδίδουν τιμολόγιο προς το εστιατόριο, το οποίο με τη σειρά του είναι υποχρεωμένο να εκδίδει απόδειξη στους πελάτες για το ποσό του κουπονιού (αυτό που πραγματικά πλήρωσαν). Νομίζω μάλιστα ότι τα κουπόνια της Groupon, τα οποία το γράφουν αυτό ρητά στο κάτω μέρος με μικρά γράμματα, πρόσθεσαν το σχετικό μετά το τηλεφώνημά μου. Παρόλ' αυτά ελάχιστοι πελάτες ζητάνε απόδειξη (ίσως από άγνοια, ίσως θεωρώντας ότι τους γίνεται χάρη με την έκπτωση που κάνει το μαγαζί) και ακόμη πιο ελάχιστα εστιατόρια προσφέρονται να κόψουν απόδειξη.

Αν το σκεφτούμε, πρόκειται για εντυπωσιακή μηχανή φοροδιαφυγής δεδομένου ότι μια προσφορά μπορεί να έχει τζίρο και 10.000 Ευρώ. Και συνήθως το ίδιο γίνεται και με τα κουπόνια που αφορούν ρούχα, ηλεκτρονικά, περιποίηση, κ.ο.κ. Αυτή η φοροδιαφυγή μπορεί πολύ εύκολα να πιαστεί, αν θέλουν οι διωκτικές αρχές, αφού το ποσό των κουπονιών είναι στάνταρ (π.χ. 40 Ευρώ) και οποιοδήποτε άλλο ποσό καταναλωθεί επιπλέον, το μαγαζί είναι υποχρεωμένο να το βάλει σε χωριστή απόδειξη. Δηλαδή, μια απλή αντιπαραβολή του τιμολογίου από την εταιρία που εκδίδει το κουπόνι με το σύνολο των αποδείξεων 40 Ευρώ που έχει κόψει το εστιατόριο αρκει για να διαπιστωθεί πόσες τέτοιες αποδείξεις δεν έκοψε το μαγαζί. Αλλά, το ΣΔΟΕ κάνει, πιστεύω, τα στραβά μάτια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους geodi

geodi
2 κριτικές

06 Ιανουαρίου, 2012 01:54:58

Τελευταία επίσκεψη την τρίτη μετά την πρωτοχρονία. Το καλοκαίρι το επισκεπτόμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα, τον χειμώνα έχουμε πάει 2 φορές και μένουμε πάντα ικανοποιημένοι. Πολύ νόστιμα όλα τα κρέατα που έχουμε δοκιμάσει, φρέσκες σαλάτες, πολύ καλό λαχματζουν σε διάφορες παραλλαγές, από τιμές υπολογίστε €15 το άτομο με κρασί (πολύ καλό) ή μπύρα και κέρασμα γλυκακι και ρακόμελο.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.25) αστέρια. Έβαλα 4.5 στην γεύση, 4 στην ποιότητα, 4 στην ποσότητα, 4 στο περιβάλλον, 4.5 στο service και 4.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους hristinab

hristinab
91 κριτικές

27 Δεκεμβρίου, 2011 21:32:36

Ημερομηνία επίσκεψης: Σάββατο 24/12/2011

Το στομάχι είχε αρχίσει να διαμαρτύρεται μετά από αρκετές ώρες περπατήματος στις Χριστουγεννιάτικες αγορές και στο δίλημμα "σουβλάκι ή κρέπα;" κέρδισε το σουβλάκι, γιατί ήταν πιο κοντά τη δεδομένη στιγμή...

Ο χώρος:
Μικρό μαγαζί, με λίγα τραπέζια και τις ψησταριές σε ανοιχτή θέα, να βλέπεις το κρεατάκι σου να ψήνεται.

Το μενού:
Σουβλάκια και μερίδες πολίτικης νοοτροπίας κυρίως. Αφού κεραστήκαμε μπουκίτσες μελομακάρονα (ωραία ήταν), παραγγείλαμε για το χέρι:
- μία πίτα ούρφα κεμπάπ (2,20€): ο ψήστης μας έδωσε επιλογή μεταξύ γιαουρτιού, τζατζικιού και σως φέτας. Η τελευταία επιλογή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά ο φίλος μου προτίμησε γιαούρτι.
- μία πίτα φιλέτο κοτόπουλο (2,50€): με σάλτσα μουστάρδας με μέλι και πατάτες, αν τις ζητήσεις.
Ωραία ακούγονταν όλα αυτά, αλλά στη γεύση δεν έλεγαν και πάρα πολλά πράγματα. Το χειρότερο ήταν το μέγεθος, ίσως είναι από τα μικρότερα σουβλάκια που έχω φάει ποτέ!

Το σέρβις:
Για ποιο σέρβις να μιλήσει κανείς, όταν περιμένει σουβλάκια το χέρι; Τα έψησαν, τα τύλιξαν, μας τα έδωσαν. Βέβαια, όταν πρότεινα σε έναν από τους σερβιτόρους να πάρει πίσω την καθαρή πλαστική σακούλα που μας έδωσαν (μη ζητάτε σακούλες αν σκοπεύετε να το φάτε στο χέρι, είναι τρομερά αντι-οικολογικό! ), μου απάντησε, λίγο αψυχολόγητα "όχι, έχουμε πολλές" (... ) καλά, δεν είχα αμφιβολία ότι είχαν πολλές...

Θα ξαναπάω;
Με αυτές τις τιμές, όχι.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (2.42) αστέρια. Έβαλα 2.5 στην γεύση, 3 στην ποιότητα, 2 στην ποσότητα, 3 στο περιβάλλον, 3 στο service και 1 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

 1 2 3 >  Τελευταία