Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Εθνικης Αντιστασεως 30, Πλατεία Αναλήψεως, 17564, Βριλήσσια

Χάρτης Εστιατορίου


ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια

Κατηγορία Εστιατορίου: Ελληνική κουζίνα

Ενδεικτικό Κόστος: Έως 15 €

Τηλέφωνο: 2110117490

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.gelasto-kremmydi.gr

Κριτικές: 41 | Αγαπημένο: 26

Γεύση:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.55)

Ποιότητα:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.55)

Ποσότητα:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.65)

Περιβάλλον:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (3.62)

Service:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.68)

Τιμή/Απόδοση:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.54)

Σύνολο:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.43)


Παρουσίαση ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Με πολυετή πεί­ρα στο χώρο της εστί­ασης, ορμώμενοι από την αγάπη μας για την ελλη­νι­κή, πολί­τικη και μεσο­γει­ακή κου­ζίνα και λειτουρ­γώντας με πίστη στις παρα­δόσεις τους και πάθος για την ανά­δειξη της πολύ­μορφης δυνα­μικής τους, δημιουρ­γήσαμε στο γελαστό κρεμμύδι έναν φι­λό­ξε­νο χώ­ρο αφιε­ρωμένο στο καλό φαγητό.Το σπι­τικό τρα­πέ­ζι είναι για εμάς το ση­μείο ανα­φοράς που προσ­πα­θούμε κάθε μέρα να προσεγ­γί­ζουμε,με αγνά υλι­κά, μεράκι και το χα­μό­γε­λο με το οποίο σας τα προσ­φέ­ρου­με και που χαιρό­μαστε να βλέ­που­με και στα δικά σας πρό­σωπα κάθε φορά που απο­λαμβά­νετε τα πιά­τα μας! ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟ!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Το Γελαστό κρεμμύδι αναλαμβάνει την διοργάνωση κάθε κοινωνικής σας εκδήλωσης, όπως και επαγγελματικά Ραντεβού. Μπορεί να δημιουργήσει μαζί σας το μενού της αρεσκείας σας σύμφωνα με το ύφος, την διάθεση και φυσικά τον ουρανίσκο σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για την κάλυψη της εκδήλωσής σας


41

Κριτικές για το ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Πρώτη  < 11 12 13 14 > 

Φωτογραφία μέλους yperoxos

yperoxos
1 κριτικές

21 Μαρτίου, 2012 23:42:12

Επισκέφθηκα το μαγαζί προ ημερών με πολυπληθή παρέα και επειδή φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποφάσισα ν' ανταμείψω τα παιδιά που τρέχουν το μαγαζί με μία επαινετική κριτική. Όλοι στην παρέα (και αυτό πιστέψτε με δεν συμβαίνει συχνά) συμφωνήσαμε οτι τα πιάτα ήταν φανταστικά και χορταστικότατα ενώ τα κρέατα σωστά ψημένα και απολύτως γευστικά! Ιδιαίτερης μνείας αξίζει το κεμπάπ, που ακόμη σκεφτόμαστε και φυσικά η τεράστια ποικιλία κρεατικών. Οι σαλάτες και τα συνοδευτικά πιάτα, φτιαγμένα με μεράκι απο τον σεφ αποτέλεσαν ιδανικό συμπλήρωμα στο τραπέζι, ενώ όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού με χαρά διαπιστώσαμε πως οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στη λογική των μνημονίων! Θα ξαναπάμε σίγουρα!!

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.67) αστέρια. Έβαλα 5 στην γεύση, 5 στην ποιότητα, 5 στην ποσότητα, 4.5 στο περιβάλλον, 4 στο service και 4.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους fox3

fox3
2 κριτικές

20 Μαρτίου, 2012 23:07:43

Ένα πράγμα θα σας πω.. Μένω λυκόβρυση και έχω κατέβει 3-4 φορές για το γελαστό κρεμμύδι στο π. Φάληρο. Τα παιδιά που το έχουν είναι άψογα!!!! Τέλεια εξυπηρέτηση, άριστο φαγητό και προπάντων μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την καταπληκτική μους στο τέλος!!!! Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε βασιλικό ντάκο, πρασσόπιτάκια και το τέλειο κοτόπουλο γελαστό κρεμμύδι... Ότι και να πω είναι λίγο... Μια δοκιμή θα σας πείσει... :))))

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (5) αστέρια. Έβαλα 5 στην γεύση, 5 στην ποιότητα, 5 στην ποσότητα, 5 στο περιβάλλον, 5 στο service και 5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους ntinaki

ntinaki
1 κριτικές

20 Μαρτίου, 2012 14:07:10

Επισκέφτηκα κ εγώ το γελαστό κρεμμύδι μια καθημερινή με άλλα 3 άτομα! Κάτσαμε μέσα - ο χώρος στο εσωτερικό του μαγαζιού είναι μικρός αλλά ωραίος! Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί (απ'ότι έμαθα είναι οι ιδιοκτήτες) είναι ευγενέστατα και πολύ περιποιητικά! Μας κέρασαν κρασάκι κ γιαουρτάκι με χειροποίητο γλυκό κυδώνι κ γενικά μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας! Το φαγητό τους δε ήταν πεντανόστιμο! Τα κρέατα που πήραμε ήταν όλα πολύ καλοψημένα! Ξεχωρίζω το κεμπάπ τους κ το μπιφτέκι που απλά δεν υπήρχαν!!! Επίσης, το σουφλέ μελιτζάνας ήταν θεϊκό!!! Στο τέλος - ενώ σκάσαμε στο φαί - ήρθε ο λογαριασμός κ πληρώσαμε μόνο 15 ευρώ το άτομο!! Κάτι μου λέει ότι το γελαστό κρεμμύδι θα γίνει το στέκι μου!!

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.67) αστέρια. Έβαλα 5 στην γεύση, 5 στην ποιότητα, 5 στην ποσότητα, 4 στο περιβάλλον, 4.5 στο service και 4.5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Πρώτη  < 11 12 13 14 >