Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Εθνικης Αντιστασεως 30, Πλατεία Αναλήψεως, 17564, Βριλήσσια

Χάρτης Εστιατορίου


ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Βριλήσσια

Κατηγορία Εστιατορίου: Ελληνική κουζίνα

Ενδεικτικό Κόστος: Έως 15 €

Τηλέφωνο: 2110117490

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.gelasto-kremmydi.gr

Κριτικές: 41 | Αγαπημένο: 26

Γεύση:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.55)

Ποιότητα:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.55)

Ποσότητα:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.65)

Περιβάλλον:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (3.62)

Service:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.68)

Τιμή/Απόδοση:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.54)

Σύνολο:Βαθμολογία εστιατορίου ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (4.43)


Παρουσίαση ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Με πολυετή πεί­ρα στο χώρο της εστί­ασης, ορμώμενοι από την αγάπη μας για την ελλη­νι­κή, πολί­τικη και μεσο­γει­ακή κου­ζίνα και λειτουρ­γώντας με πίστη στις παρα­δόσεις τους και πάθος για την ανά­δειξη της πολύ­μορφης δυνα­μικής τους, δημιουρ­γήσαμε στο γελαστό κρεμμύδι έναν φι­λό­ξε­νο χώ­ρο αφιε­ρωμένο στο καλό φαγητό.Το σπι­τικό τρα­πέ­ζι είναι για εμάς το ση­μείο ανα­φοράς που προσ­πα­θούμε κάθε μέρα να προσεγ­γί­ζουμε,με αγνά υλι­κά, μεράκι και το χα­μό­γε­λο με το οποίο σας τα προσ­φέ­ρου­με και που χαιρό­μαστε να βλέ­που­με και στα δικά σας πρό­σωπα κάθε φορά που απο­λαμβά­νετε τα πιά­τα μας! ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟ!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Το Γελαστό κρεμμύδι αναλαμβάνει την διοργάνωση κάθε κοινωνικής σας εκδήλωσης, όπως και επαγγελματικά Ραντεβού. Μπορεί να δημιουργήσει μαζί σας το μενού της αρεσκείας σας σύμφωνα με το ύφος, την διάθεση και φυσικά τον ουρανίσκο σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για την κάλυψη της εκδήλωσής σας


41

Κριτικές για το ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

 < 1 2 3 4 >  Τελευταία

Φωτογραφία μέλους sia_alexiou

sia_alexiou
1 κριτικές

25 Μαρτίου, 2014 10:39:22

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους έλληνες και φιλελληνες!! Πριν λίγο γυρίσαμε από το εστιατόριο αυτό και με ευχαρίστηση γράφω την κριτική αυτή. Είχαμε πάει άλλη μια φορά πριν 10 μέρες περίπου όπου και δοκιμάσαμε ως επί το πλείστον πιάτα!! Περισσότερο κρεατοφαγιας. Ήταν όλα εξαιρετικά!!! Έτσι είπαμε σήμερα να δοκιμάσουμε και τα θαλασσινά του. Ξεκινώ με την γαριδομακαροναδα!!! Ρεσιτάλ!! Χταπόδι σκορδατο και φυσικά μπακαλιάρο σκορδαλιά!!! Πολυ καλά και σπιτικά!! Μπραβο!!

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.75) αστέρια. Έβαλα 5 στην γεύση, 5 στην ποιότητα, 5 στην ποσότητα, 4 στο περιβάλλον, 4.5 στο service και 5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους gatoulis

gatoulis
114 κριτικές

28 Οκτωβρίου, 2013 08:59:42

Τι να πω για το γελαστό κρεμμύδι. Στην αρχή ήμουνα υποψιασμένος. Ακουγότανε πολύ το όνομα του και είχα τις αμφιβολίες μου. Τελικά το επισκέφτηκα. Και είχαν απόλυτο δίκιο. Είναι κάτι σαν μοντέρνα ταβέρνα με πιάτα παραδοσιακά όμως συνάμα τσαχπίνικα. Ξεκινάω με το κρασί το οποίο ήτανε πολύ γευστικό, καθόλου στυφό και χωρίς να με χτυπήσει. Σαλάτα δεν δοκίμασα αλλά μου άρεσε η μελιτζάνα στο πήλινο η οποία ενώ έχει μέσα το έλα να δεις ήτανε πολύ ελαφριά, καθόλου λιγωτική και πολύ γευστική. Αυτό όμως που τα έσπασε ήτανε το κοτόπουλο γελαστό κρεμμύδι. Καθόλου στεγνό όπως άλλα της κατηγορίας του και με μία σάλτσα που του ταίριαζε πολύ. Αυτό που παίρνει πόντους είναι γενικά το προσωπικό του που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Το περιβάλλον δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Του λείπει μια ζεστασιά. Πολύ καλό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4) αστέρια. Έβαλα 4 στην γεύση, 4 στην ποιότητα, 4 στην ποσότητα, 3.5 στο περιβάλλον, 4.5 στο service και 4 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Φωτογραφία μέλους nikoli

nikoli
3 κριτικές

25 Οκτωβρίου, 2013 18:12:41

"το καλυτερο μεζεδοπωλειο της αθηνας" η φραση η συγκεκριμμενη απο εναν αλλο χρηστη με εκανε να επισκεφθώ το γελαστο κρεμμυδι, αλλα και να γραψω στο μετεπειτα κιολας γι'αυτο, για την ακριβεια και μια ακομη αναφορα που ειδα στο in2life και στο google.

θα συμφωνησω απολυτα με την πρωτη φραση, βεβαια με μια μικρη διαφορα δεν ξερω αν θα το χαρακτηριζα τοσο μεζεδοπωλειο παρα μια minimal σε χωρο και σε γευση μοντερνα ταβερνα αλλα με τεραστιες μεριδες φαγητου.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.83) αστέρια. Έβαλα 5 στην γεύση, 5 στην ποιότητα, 5 στην ποσότητα, 4 στο περιβάλλον, 5 στο service και 5 στην τιμή.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

 < 1 2 3 4 >  Τελευταία