Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

Πρόσφατες Κριτικές

Πρώτη  < 58 59 60

Βαθμ/για4.1
blog post image

ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΩΩΝ (Ο)Βαθμολογία εστιατορίου ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΩΩΝ (Ο)

Τρωων 37, 11851, Πετράλωνα

Φωτογραφία μέλους 3682

rommav
2 κριτικές

16 Μαρτίου, 2014 16:33:45

Τετάρτη βράδυ επέλεξα να φάω στο '' κήπο της τρώων" και δε το μετάνιωσα.. Παραγγείλαμε τη δική τους σαλάτα η οποία ήταν τεράστια σε μέγεθος, φρεσκοκομμένη και πολύ γευστική (οφείλω να πω ότι εγώ δεν είμαι φαν της σαλάτας και δε μπορούσα να σταματήσω να τρώω) , τη προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα. Ακολούθησαν τα κυρίως πιάτα , μπιφτέκια με πατάτες τηγανιτές και ριζότο με κοτόπουλο. Τρία μπιφτέκια στο πρώτο πιάτο ενώ έχω συνηθίσει να βλέπω δυο, πολύ νόστιμα, μαλακά "μαμαδίστικα"!! Το ριζότο οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ελαφρώς αλμυρό για τα δικά μου γούστα αλλά η παρέα μου που το παρήγγειλε το τίμησε δεόντως επομένως θεωρώ ότι ήταν εξίσου πετυχημένο πιάτο!! Ξέχασα να πω ότι πήραμε και μια ποικιλία ορεκτικών περιποιημένη στα πρότυπα των υπόλοιπων πιάτων σε μέγεθος και γεύση καθώς και κόκκινο κρασάκι υποθέτω σπιτικό αλλά δεν είμαι ειδική στα κρασιά και δε θα εκφέρω άποψη, προσωπικά μου άρεσε καθότι ήταν ελαφρύ!!! Όσον αφορά το χώρο, τον βρήκα φιλικό και όμορφο χωρίς υπερβολές και τέλος το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει!!! Μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή ,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη το έχω ήδη προτείνει και εννοείται θα ξαναπάω!!!!

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.17) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.48
blog post image

BALSAMICOΒαθμολογία εστιατορίου BALSAMICO

Κύπρου 92 & Αυλώνος, Μπουρνάζι, 12132, Περιστέρι

Φωτογραφία μέλους 3681

elisavetfeidaki
1 κριτικές

16 Μαρτίου, 2014 11:43:11

Πολυ κακη η εμπειρια μου στο συγκεκριμενο μαγαζι!!! Οι μεζεδες εχουν μεγεθος... Αντιδωρου, οι τηγανητες πατατες στη αρχη νομισα οτι ηταν κολοκυθακια τηγανητα και μαλιστα καμενα!!! Προφανως προετοιμαζονται νωριτερα και μενουν στο διχτυ της τηγανιερας για.. Ωρες με αποτελεσμα να στεγνωνουν και να ξεραινονται και να κινδυνευεις να σπασεις τα δοντια σου!!! Το χυμα κρασι χρεωθηκε 2 πλη φορα και μαλιστα 12. 00€ το κιλο το λευκο στην πρωτη γραμμη της αποδειξης, 12,50 € στην τελευταια γραμμη, αλλαζει φαινεται τιμη αναλογα με την διαθεση!! Το προγραμμα επιεικως απαραδεκτο , εκτος απο τον νεαρο που εμφανιζεται στην αρχη, που ηταν εξαιρετικος ο λογαριασμος χρειαστηκε να σταλει πισω για να διορθωθει... Λογω λαθους 2 φορες, πραγμα που με πειθει οτι γινεται εσκεμμενα!!! Δεν το συστηνω σε κανεναν, θεωρω οτι πρεπει καποια στιγμη, αυτοι οι... Αλεξιπτωτιστες της εστιασης να πανε σπιτι τους και να μην προσπαθουν να εκμεταλλευτούν τους πελατες τους προσφεροντας σκουπιδια, γιατι πολυ απλα δεν θα εχουν κανενα συντομα!!!!!!
Δυστυχως ο ομορφος χωρος που διαθετει το καταστημα και η ευγενεστατη κοπελα στην υποδοχη δεν μπορουν να καλυψουν την πραγματικα κακη ποιοτητα υπηρεσιων

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (0.83) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για4.42
blog post image

ΦΛΥΑΡΙΑΒαθμολογία εστιατορίου ΦΛΥΑΡΙΑ

Κατσουλιέρη 7, 15233, Χαλάνδρι

Φωτογραφία μέλους 3680

δημήτρης_λ.
1 κριτικές

14 Μαρτίου, 2014 04:22:57

Πολυ νοστιμοι μεζεδες σε εναν χωρο που δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα μπορουσε να υπαρξει στο χαλανδρι. Ομορφα διαμορφομενος με προσεχως κηπο για τις θερμες μερες και μεριδες ικανοποιητικες. Ποτα οσο δυνατα χρειαζεται να ειναι για να συνοδευουν το γευμα σασ

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.42) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.91
blog post image

ΜΥΡΤΙΑΒαθμολογία εστιατορίου ΜΥΡΤΙΑ

Αϊδινίου 55, 17122, Νέα Σμύρνη

Φωτογραφία μέλους 3678

notorious
1 κριτικές

13 Μαρτίου, 2014 12:41:52

Επίσκεψη στο συγκεκριμένο εστιατόριο την Παρασκευή 28/2/2014 με μια παρέα, αποτελούμενη από άλλα πέντε άτομα. Χωρίς να θέλω να προϊδεάσω κανέναν σας, η άποψη που είχα για το συγκεκριμένο μαγαζί, παρέμεινε η ίδια. Έχουμε και λέμε...

Περιβάλλον - Ατμόσφαιρα: Κλασσική, ελληνική ταβέρνα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε δεν προβάλλεται σαν εστιατόριο gourmet - μοντέρνο - minimal ή κάτι τέτοιο. Παρά ταύτα, ο χώρος είναι ζεστός, ακόμα κι αν κάτσει κάποιος δίπλα στα παράθυρα και η συνολική ατμόσφαιρα σου αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Εξυπηρέτηση: Αρκετοί σερβιτόροι για τα δεδομένα του μαγαζιού. Ταχύτατοι σε ότι κι αν ζητήσεις, κυκλοφορούν συνέχεια στο μαγαζί και δείχνουν πρόθυμοι.

Αναφορικά με το φαγητό, η μόνη ένσταση που θα μπορούσα να προβάλλω είναι ότι παραγγείλαμε, για ορεκτικά, κολοκυθάκια τηγανιτά, σαγανάκι και ντοματοκεφτέδες, τα οποία ήρθαν, όλα, σε μια πιατέλα, όχι σε ικανοποιητική ποσότητα για έξι άτομα (κυρίως οι ντοματοκεφτέδες και τα κολοκυθάκια), ενώ τα κολοκυθάκια ήταν πρόχειρα τηγανισμένα.

Η τυροκαυτερή και το τζατζίκι ήταν πολύ καλά. Ειδικά το τζατζίκι, είχε το απαραίτητο σκόρδο (ίσως κάποιοι το βρουν υπερβολικό σε δοσολογία), αλλά ήταν γευστικότατο.

Αναφορικά, τώρα, με τα κυρίως πιάτα, οι μερίδες είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές στο μάτι. Φιλέτο κοτόπουλο, συκώτι, ψαρονέφρι, πολύ καλά ψημένα και ζουμερά, σε ποσότητες ικανές να χορτάσουμε όλοι. Μια μικρή ένσταση ως προς το μπιφτέκι, το οποίο δεν με ενθουσίασε.

Τέλος, ως προς το λογαριασμό: Ένα τζατζίκι, μία τυροκαυτερή, ένα σαγανάκι, μία μερίδα ντοματοκεφτέδες, μία μερίδα κολοκυθάκια, μία χωριάτικη, μία μερίδα πατάτες τηγανητές (υπερβολή, γιατί οι μερίδες κρεατικών συνοδεύονταν από πατάτες), ένα συκώτι, ένα ψαρονέφρι, ένα φιλέτο κοτόπουλο, ένα μπιφτέκι, ένα λουκάνικο, 2 κιλά κρασί, 2 ή 3 αναψυκτικά, σύνολο 124 €.

Χtra hint: Δύο ευμεγέθη πιάτα με λουκουμάδες, το ένα με μέλι, το δεύτερο με μερέντα.

Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του, ξέροντας, εκ των προτέρων, πού πας και τί απαιτήσεις έχεις. Τέλος, καλό θα ήταν να κάνετε μια κράτηση πριν πάτε, ειδικά Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.25) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.24
blog post image

QUEEN BURGERΒαθμολογία εστιατορίου QUEEN BURGER

Γιαννιτσοπούλου 3, 16674, Γλυφάδα

Φωτογραφία μέλους 3673

evan
1 κριτικές

05 Μαρτίου, 2014 16:07:32

Απλα πραγματικο μπεργκερ, πρεπει να πας να φας γιατι δεν περιγραφετε!!! Δεν θα βρεις πουθενα μπιφτεκι χωρις ιχνος συντηρητικων και μπαχαρικων!! Ουτε καν αλατι δεν εχει!!! Το μυστικο.. Η ποιοτητα του κρεατος, ετσι απλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο για την βαφλα, η πρωτη χειροποιητη στην ελλαδα!!!!

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (5) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Πρώτη  < 58 59 60