Close

Δεν είστε ακόμα μέλος? Εγγραφείτε & γράψτε κριτικές

lock and key

Είσοδος στο λογαριασμό σας

Account Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

Πρόσφατες Κριτικές

 < 1 2 3 4 5 >  Τελευταία

Βαθμ/για3.33
blog post image

PITA BARΒαθμολογία εστιατορίου PITA BAR

Μάρκου Μπότσαρη 2, Κεντρ. Πλατεία, 16342, Ηλιούπολη

Φωτογραφία μέλους 969

th
78 κριτικές

29 Ιανουαρίου, 2017 02:40:38

Σουβλάκι μέτριο μπεργκερ καλό έχω πάει 2 φορες γενικά είναι ένα μέτριο μαγαζάκι με καλές γεύσεις οι τιμές μπορούσαν να είναι και καλύτερες αναλόγως της ποιότητας. Όπως επίσης στο σερβίρισμα θα μπορούσαν να είναι και πιο γρήγοροι. Περιβάλλον αδιάφορο.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (2.5) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.88
blog post image

ΖΕΜΠΕΡΕΚΙΒαθμολογία εστιατορίου ΖΕΜΠΕΡΕΚΙ

Σολωμού 92, 18345, Μοσχάτο

Φωτογραφία μέλους 4026

sotirispap
1 κριτικές

28 Ιανουαρίου, 2017 13:55:27

Δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια που με την παρέα μου πηγαίναμε εκεί, χθές ίσως ήταν η τελευταία φορά.
Είχαμε κάνει κράτηση για τρία άτομα και όσο ήμασταν ακόμα οι 2, ήρθε η σερβιτόρα για να παραγγείλουμε. Για αρχή ζητήσαμε μισό κιλό κρασί και μία μερίδα μπιφτέκια. Μετά από λίγο εμφανίζεται άλλη σερβιτόρα, κάθεται και μας λέει «επειδή έχουμε ήδη κόσμο που περιμένει όρθιος,και σαν ταβέρνα που είμαστε, θα πρέπει να πάρετε κανονικό φαγητό…. ». Μας αφήνει -άναυδους- να το σκεφτούμε και επιστρέφει πίσω για να συμπληρώσουμε την παραγγελία μας. Εμφανώς ενοχλημένοι από την αντιμετώπιση της,της είπαμε πως αυτό χτυπάει άσχημα, πόσο μάλλον όταν στον χώρο αυτό έχουμε κάνει γενέθλια, μαζώξεις συμμαθητών και γενικά έχουμε αφήσει αρκετά λεφτά τα τελευταία 8 χρόνια.. Η απάντηση της «επειδή τον τελευταίο καιρό γινόταν συχνά αυτό, ήταν απόφαση της διοίκησης, ε και δεν είναι και αυτονόητο;». Τέλος πάντων δεν είχαμε διάθεση για περαιτέρω διαπληκτισμό και αποφασίζουμε να πάρουμε μια σαλάτα, πατάτες με τυρί και σάλτσα και άλλο μισό κιλό κρασί. Ξαναεπεμβαίνει η σερβιτόρα και προσπαθεί να μας επιβάλει να πάρουμε άλλο ένα κρεατικό. Της είπαμε πως θα το δούμε όταν έρθει και ο τρίτος της παρέας. Για το υπόλοιπο της βραδιάς συνεχίσαμε με κρασιά. Ο λογαριασμός ήταν τελικά 36ευρώ(12 έκαστος).
Οι άφθονοι λουκουμάδες με τα μέλια και τις σοκολάτες στο τέλος αυτή τη φορά είχαν μεταλλαχτεί σε ένα πιατάκι με 6 μικρούτσικα κομμάτια χαλβά. Οι τιμές έχουν αυξηθεί σε σχέση με παλιά, δε γνωρίζω αν η αύξηση είναι ίση με αυτή του φπα ή παραπάνω.
Σήμερα το συζήτησα και με κάποια άλλα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και εξέλαβα αντίστοιχα αρνητικά σχόλια, οπότε θεωρώ πως δεν είμαστε εμείς οι περίεργοι.
Ίσως στο μέλλον του δώσουμε άλλη μία ευκαιρία, καθώς μας δένει συναισθηματική ιστορία(βέβαια ακόμα και οι σερβιτόροι των τελευταίων χρόνων με αφήνουν πιο αδιάφορο με την αντιμετώπισή τους) , όμως χθες όταν βγήκα από το μαγαζί η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από τον νου ήταν «το ζεμπερέκι πέθανε, το ζεμπερέκι πάει»

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (3) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.92
blog post image

BLUE BAMBOOΒαθμολογία εστιατορίου BLUE BAMBOO

Κυδαντιδών 24, 11851, Πετράλωνα

Φωτογραφία μέλους 1134

lucy_n
6 κριτικές

27 Νοεμβρίου, 2016 07:20:24

Επισκεφτήκαμε το εν λόγω εστιατόριο κυριακή μεσημέρι, και από τύχη βρήκαμε τραπέζι γιατί το μαγαζί είναι μικρό και δεν κάνει κρατήσεις.
(αυτό δυστυχώς είναι στα αρνητικά του μαγαζιού)

Ο χώρος ήταν μικρός, ωστόσο αρκετά προσεγμένος και περιποιημένος.

Από γεύση όλα τα πιάτα ήταν πολύ καλά και οι ποσότητες ικανοποιητικές.
Επίσης είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία από πιάτα ταυλανδέζικης κουζίνας. Εξαιρετικός και σε μεγάλη ποσότητα το ρύζι που σερβίρεται μέσα σε ανανά.
Επίσης δοκιμάσαμε κοτόπουλο με σως και κάποιες σούπες που ήταν πολύ ωραία.

Ήμασταν 4 άτομα και ο λαγαριασμός ήρθε 20ευρώ/άτομο για παραγγελία που περιλάμβανε σαλάτα και οερεκτικό στη μέση και ένα κυρίως και ένα κοκτέιλ ο καθένας μόνος του.

Οι σερβιτόροι ήταν προθυμοι, ωστόσο λόγω πολυκοσμίας ξέχασαν στο τέλος να μας φέρουν ένα πιάτο, οπότε και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την παραγγελία.

Ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε μαγαζί με ταυλανδέζικη κουζίνα και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (3.92) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.91
blog post image

ΜΥΡΤΙΑΒαθμολογία εστιατορίου ΜΥΡΤΙΑ

Αϊδινίου 55, 17122, Νέα Σμύρνη

Φωτογραφία μέλους 1134

lucy_n
6 κριτικές

27 Νοεμβρίου, 2016 06:17:55

Πολύ καλό μαγαζί με άριστη σχέση ποιότητας- τιμής.

Οι μερίδες είναι μεγάλες, οπότε εάν πάρετε και ορεκτικά σίγουρα θα πρέπει να ζητήσετε να σας τυλίξουν για το σπίτι ό,τι περισσέψει γιατί σίγουρα θα περισσέψει πολύ φαγητό.

Το περιβάλλον είναι κλασσική ελληνική ταβέρνα, προσεγμένο και καθαρό.

Οι σερβιτόροι είναι αρκετοί για τη μεγάλη κίνηση του μαγαζιού, πρόθυμοι και εξυπηρετικοί.

Οι τιμές είναι πολύ καλές ειδικά σε σχέση με την ποσότητα που έρχεται αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Στο τέλος το μαγαζί προσφέρει σαν επιδόρπιο μια μεγάλη ποσότητα από λουκουμάδες με μερέντα ή μέλι, οπότε εκτός κι αν είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί δεν χρειάζεται καν να παραγγείλετε επιδόρπιο.

Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο μαγαζί και το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για μεγάλες παρέες. Σε ώρες αιχμής ωστόσο πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε προηγουμένως κράτηση λόγω συνωστισμού.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (4.5) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

Βαθμ/για3.72
blog post image

VINCENZOΒαθμολογία εστιατορίου VINCENZO

Γιαννιτσοπούλου 1, 16674, Γλυφάδα

Φωτογραφία μέλους 3423

χρίστος_06
9 κριτικές

27 Νοεμβρίου, 2016 05:50:06

Αποφασισα να γραψω για το εν λογο εστιατοριο υστερα απο αρκετες επισκεψεις μου, εδώ και 2 χρονια περιπου.
1) το service ειναι ευγενεστατο και πολύ προθυμο να εξυπηρετησει.
2) η ποιοτητα των πιατων ειναι παντα σε υψηλο επιπεδο (τα αγαπημενα μου pasta: φετουτσινι αλ πορτσινι, νιοκι με μοτσαρελα και βασιλικο)
3) η ποσοστητα των μεριδων είναι πολύ ικανοποιητικη
4) η τιμη είναι γενικα υποκειμενικο. τρως περιπου με 18 - 25 max το ατομο.
Θα κλεισω με το περιβαλλον το οποιο το βαθμολογησα με 1 (δεν εχω ξαναβαλει τετοια βαυμολογια). Το μαγαζι είναι χωρισμενο σε 3 χωρους (μπροστινος χωρος, εσωτερικος-όχι καπνισμα, αυλη). Η αυλη είναι ο πιο ομορφος χωρος αλλα τα τραπεζια είναι τοποθετημένα περιεργα και κοντα μεταξυ τους και αν εχει κοσμο το εστιατοριο παιζει πολύ στριμογμα.
Επισης, το ένα ζευγαρι εχει ΠΑΝΤΑ πρόβλημα γιατι τα τραπεζια των 2 ατομων σε ΟΛΟΥΣ τους χωρους ειναι σε αποσταση αναπνοης απο τα μεγαλύτερα τραπεζια (δεν απεχουν πανω 10 ποντους, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ). Πραγματικα, είναι τοσο κοντα που πρεπει να μιλας στο αυτι του αλλου για να μην ακούγεσαι (απαραδεκτο). Κακα τα ψεμματα, αν το μαγαζι εχει κοσμο, δυστυχως είναι για να μασακουμπωσεις κατι στα γρηγορα και να φυγεις. Και αυτό δεν ταιριαζει στο στυλ αυτου του μαγαζιου. είναι κριμα, φτιαξτε το.

Η βαθμολογία μου είναι blog post image (3.92) αστέρια.

Σχολιάστε αυτήν την κριτική

 < 1 2 3 4 5 >  Τελευταία